Tooling Services : een filisofie...

Tooling Services bvba biedt aan de algemene werkplaatsen, een uitgebreide oplossing en accessoires aan voor hun producten en die aan hun behoeftes kunnen voldoen zoals frezen, draaien, tappen, boren ..., speciale gereedschappen, geavanceerde apparatuur voor het meten van tools, maar ook globale managementoplossingen voor workshops met geautomatiseerde kasten.

Exclusieve leverancier ...

Dankzij haar exclusieve samenwerking met de beste merken op de markt, is Tooling Services de leverancier bij uitstek voor uw bedrijf in België en het Groothertogdom van Luxemburg.

... en vooral partner!philosophie partenariat

Onze firma stopt hier echter niet..

Haar filosofie is om haar klanten oplossingen te bieden waarmee ze hun kosten kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen. Onze comerciële techniekers toeren door gans het land om hun ervaring en kennis te delen met hun klanten, hen te ondersteunen in hun technische keuzes die het best voldoen aan hun verwachtingen.

Een volledige service

Naast de levering van gereedschappen, biedt Tooling Services advies aan over het gebruik en de geschiktheid voor specifieke taken (snijomstandigheden, krimpoplossing, voorinstellingen voor gereedschap, enz.) maar ook geautomatiseerde opslagoplossingen en gereedschapsslijp- en reparatieservice.